kraamzorgbureau

Kraamzorgbureau

kraamzorgbureau

Kraamzorgbureau

kraamzorg
personeel

Kraamzorg

Because U Care begrijpt hoe bijzonder de eerste dagen van een kind zijn en hoe belangrijk het is dat de ouders hierbij op een professionele maar toch ook persoonlijke manier ondersteund worden. Daarom zijn onze kraamverzorgende geschoold zodat zij de jonge ouders en hun pasgeboren baby zo goed mogelijk kunnen helpen bij de eerste stapjes van een nieuw leven. Because U Care zorgt dat jouw kraamzorgbureau altijd over voldoende personeel beschikt. Het voordeel is dat je in tijden dat het wat minder druk is geen vaste personeelskosten hebt.

Tevens ontzorgen wij op het gebied van scholing en bijscholing. Want deze kosten nemen wij geheel voor onze rekening. Al onze kraamverzorgende volgen de nieuwste trainingen en opleidingen.

Wij helpen jullie graag bij het invullen van jullie opdrachten. Wat de reden voor detachering ook is, wij zorgen voor de juiste professional. Because U Care houdt rekening met al jullie vereisten en voorkeuren gedurende het hele wervingsproces. Wij bieden alleen de meest geschikte kandidaten aan, hierdoor kunnen jullie sneller beslissen welke kandidaat het beste binnen jullie kraamzorgbureau past.

gespecialiseerd in kraamzorg

Waarom Because U Care?

 

  • Gespecialiseerd in kraamzorg
  • Enthousiaste, persoonlijke, professionele kraamverzorgende
  • Deskundige bemiddeling
  • Persoonlijke accountmanager
  • Korte lijnen

Matchingsproces

Because U Care brengt samen met u in kaart wat, voor u, de belangrijkste criteria zijn waar de kraamverzorgende aan moet voldoen.

Op basis hiervan matchen wij u met de bij ons in portefeuille zijnde kraamverzorgende.

U heeft zelf een kennismakingsgesprek en kunt zo zelf bepalen of zij voor u de meest geschikte kandidaat is.

Bij spoedaanvragen kunt u vertrouwen op ons professionele oordeel en inschattingsvermogen en beslissen wij wie er naar het gezin gaat.

Uiteraard wordt er contact opgenomen met u en het gezin of u tevreden bent over onze kraamverzorgende.

geboortezorg
personeel
“Met Because U Care werken wij samen aan de toekomst en de doelen van ons bedrijf. Zij zijn sterk in het verzorgen van ons personeelsbestand, communicatie en de salarisadministratie. Ook in het meedenken op strategisch niveau zijn zij een volwaardige sparringpartner en plezierige teamspeler. 

Because U Care werkt met ervaren professionals met veel kennis van de kraamzorg. Ze zijn pro-actief en initiatiefrijk met voorstellen en ideeën die passen bij ons bedrijf. Een waardevolle samenwerking die ons als organisatie versterkt. Wij kunnen ons focussen op ons ondernemerschap en de kraamzorg omdat wij weten dat een groot deel van onze personeelszaken kundig geregeld zijn. 

Last but not least heeft Because U Care een leuk en positief team om mee samen te werken. Fijn!”

HWC Geboortezorg BV

” Because U care maakt echt contact met mensen en verdiept zich in de ander. Vanuit dit contact brengen ze mensen vanuit verschillende expertises samen en bereiken ze de van te voren afgesproken doelen.

Ze komen vanuit hun creativiteit met concrete ideeën en voorstellen en zorgen dat zaken geregeld worden.

Because U Care is in staat om de tijdrovende personeelsrecruitment uit handen te nemen. Ze kennen de branche en helpen bij complexe vraagstukken sterk, ook qua salarisadministratie.

Ik heb hen leren kennen als een betrokken collega, die veel verantwoordelijkheid neemt en nakomt wat ze beloven.”

We care Geboortezorg

Meer info, neem contact op!

Wil je meer weten?  Neem vandaag nog contact op met Because U Care via 06 291 88 361, info@becauseucare.nl of via ons contactformulier. 

Wij vertellen je graag meer over wat wij voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

1 + 14 =

KVK-nummer 75342170 | BTW-nummer 8602.45.408.B.01 | Lange Tiendeweg 69 2801 KG Gouda